Omgeving

SEAFRONT

SEAFRONT, gehuisvest in de gebouwen van de oude vismijn van Zeebrugge, is nauw verbonden met het leven op en rond de Noordzee. Hier kan je jou verdiepen in de wondere wereld van de zee en zeevaart, de vis en visserij. Proef van de rijke visserijgeschiedenis en beleef het kusttoerisme van vroeger en nu. Volg de vis van in de zee tot op je bord of sla je slag op onze visveiling. Boeiend voor jong en oud!

HAVEN

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kunt kijken. De haven van dichterbij ontdekken? Ook dat is mogelijk! Boek een havenrondvaart en kom meer te weten over de lokale fauna en flora of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee.

 

NATUURPARK HET ZWIN

Het Zwin Natuur Park wordt ook wel de 'internationale luchthaven voor vogels' genoemd. Hou je instapkaart klaar en zet je schrap voor een boeiende vlucht over de Zwinvlakte, doorheen het huttenparcours in het park en in de permanente all weather, interactieve tentoonstelling. De trekvogels nemen je mee op een fascinerende trektocht. Het wordt een ontdekkingsreis vol verrassingen. Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.